Ons aanbod van onderconstructie

Het rendement van zonnepanelen is naast de eigen eigenschappen voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden toegepast. Bij een verkeerde montage of kwalitatief minder materiaal kunnen er cellen breken en wordt het rendement van de geplaatste panelen velen malen lager.

Van der Valk Solar Systems & Esdec

PVO heeft ervoor gekozen om samen te werken met de onderconstructie fabrikanten Van der Valk Solar Systems en Esdec. Deze partijen zijn gespecialiseerd in het bedienen van zowel de residenti√ęle als de zakelijke markt.

Online calculator

Met behulp van de calculators van Esdec en Van der Valk Solar Systems kunt u zelf heel eenvoudig berekenen welke materialen u nodig heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste materialen bestelt. Dit voorkomt fouten en bespaart u veel tijd. De calculators van beide leveranciers  zijn alleen beschikbaar voor de professionele installateur.

Esdec

Voor zonnepanelen op schuine daken en platte daken kunt u de Esdec calculator gebruiken.

Van der Valk Solar Systems

De ValkPVplanner, een online rekenprogramma, berekent via Google in snelle en eenvoudige stappen het juiste montagemateriaal voor alle daken, ook buiten Nederland. De ValkPVplanner is gebruiksvriendelijk, snel en compleet.