Neem contact met ons op +31 (0)85-7820055

Bestelprocedure en levering

Bestelling
Uw bestelling plaatst u via de email (sales@pvo-int.com) of telefonisch ( +31(0)85-7820055). Vervolgens ontvangt u een digitale offerte waar u per mail akkoord op geeft, met uitzondering van onze partners die op basis van een opdrachtovereenkomst/SLA met ons samenwerken. De koop komt tot stand op het moment dat wij u een verkooporderbevestiging (inclusief onze algemene voorwaarden) toesturen.

Levering
Nadat de volledige koopsom is ontvangen, dan wel, indien u krediet hebt en er geen openstaande bedragen zijn waarvan de betaaltermijn is verstreken, zal bij beschikbare voorraad de levering plaatsvinden. Een leveringsdatum is derhalve altijd indicatief. Levering vindt Ex-Works plaats vanuit onze eigen magazijnen in Rosmalen of Rotterdam. Wij kunnen tegen betaling tevens het transport (op elke gewenste locatie) voor u verzorgen. Levering is tegen Incoterms FCA of DDP. Bij ontvangst van de goederen controleert u het bestelde en tekent u voor ontvangst. Eventuele assisterende werkzaamheden bij het organiseren van het transport vinden onverplicht plaats.

Tijdslevering
Levertijden liggen op standaard werkdagen tussen 09.00u en 17.00u, tenzij anders is overeengekomen. Als het gaat om een tijdslevering* dan kunnen wij u het volgende aanbieden:
– vóór 8.00 uur
– vóór 10.00 uur
– tussen 8-12 uur
– tussen 12-17 uur
*hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht
Download hier de Prijslijst Transport (transport binnen Nederland)

Wijzigingen op de orders
Wijzigingsverzoeken op reeds geplaatste orders worden tot uiterlijk 24 uur voor het indicatieve aflevermoment in behandeling genomen.

Uitgestelde levering
Indien u een uitgestelde levering wenst dient u dit uiterlijk twee werkdagen voor de indicatieve uitleverdatum kenbaar te maken bij PVO. De uitleverdatum kan per order maximaal twee weken worden uitgesteld. Wij zullen de opslagkosten voor de uitgestelde levering aan u doorbelasten. Tevens, indien van toepassing, zullen wij bij levering de extra inslag- en uitslagkosten van onze vervoerders aan u doorberekenen. De kosten zijn mede afhankelijk van de ordergrootte (zie algemene voorwaarden).

Betalingen
Bij ons kunt u op basis van uw verkooporderbevestiging of factuur betalen. We hebben ook de mogelijkheid om u een betaallink (Mollie) toe te sturen. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel uw betaling voldoen. Voor een tijdige uitlevering van de goederen dienen de gelden de werkdag vóór  levering uiterlijk om 14:00 uur te zijn bijgeschreven op de rekening van Greening Components B.V. Houdt hierbij rekening met de transitietijd die per bank verschillend kan zijn.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.