Neem contact met ons op +31 (0)85-7820055

Bestelprocedure en levering

Bestelling
Uw bestelling plaatst u via de email (sales@pvo-int.com) of telefonisch ( +31(0)85-7820055). Vervolgens ontvangt u een digitale offerte welke u ondertekend retour stuurt, met uitzondering van onze klanten die op basis van een opdrachtovereenkomst/SLA. De koop komt tot stand op het moment dat wij van u een elektronische handtekening op de offerte (inclusief onze algemene voorwaarden) ontvangen.

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd. Bij ons geldt de regel: vóór 14:30 uur besteld, is de volgende dag geleverd op de plaats van bestemming*

* Indien op voorraad

Levering
Nadat de volledige koopsom is ontvangen, dan wel, indien u krediet hebt en er geen openstaande bedragen zijn waarvan de betaaltermijn is verstreken, zal bij beschikbare voorraad de levering plaatsvinden. Een leveringsdatum is derhalve altijd indicatief. Levering vindt Ex-Works plaats vanuit onze eigen magazijnen in Rosmalen of Rotterdam. Wij kunnen tegen betaling tevens het transport (op elke gewenste locatie) voor u verzorgen. Levering is tegen Incoterms FCA of DDP. Bij ontvangst van de goederen controleert u het bestelde en tekent u voor ontvangst. Eventuele assisterende werkzaamheden bij het organiseren van het transport vinden onverplicht plaats.

Wijzigingen op de orders
Wijzigingsverzoeken op reeds geplaatste orders worden tot uiterlijk 24 uur voor het indicatieve aflevermoment in behandeling genomen.

Tijdslevering
Levertijden liggen op standaard werkdagen tussen 09.00u en 17.00u, tenzij anders is overeengekomen. Als het gaat om een tijdslevering* dan kunnen wij u het volgende aanbieden:
– vóór 8.00 uur
– vóór 10.00 uur
– tussen 8-12 uur
– tussen 12-17 uur
*hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht
Download hier de Transport prijslijst (transport binnen Nederland)

Uitgestelde levering
Indien u een uitgestelde levering wenst dient u dit uiterlijk twee werkdagen voor de indicatieve uitleverdatum kenbaar te maken bij PVO. De uitleverdatum kan per order maximaal twee weken worden uitgesteld. Wij zullen de opslagkosten voor de uitgestelde levering aan u doorbelasten. Tevens, indien van toepassing, zullen wij bij levering de extra inslag- en uitslagkosten van onze vervoerders aan u doorberekenen. De kosten zijn mede afhankelijk van de ordergrootte (zie algemene voorwaarden).

 

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.