Ons aanbod van omvormers

PVO International werkt met topfabrikanten zoals Sungrow, Growatt, SMA,  Solaredge en Enphase. Hierdoor kunnen wij een breed aanbod van omvormers aanbieden van 1 tot 250KW. Hiermee kan zowel de residentiële markt als de zakelijke markt bediend worden.

De kwaliteit van onze omvormermerken staan net zo hoog in het vaandel als die van onze zonnepanelen. Bij de oprichting van PVO in 2014 is een duidelijke koers uitgezet. Wij werken uitsluitend samen met A+ fabrikant van omvormers. Deze status wordt alleen afgegeven aan fabrikanten van omvormers wanneer zij positief beoordeeld zijn door het testinstituut Photon in Duitsland.

 

Zo zijn wij begonnen met onze partner Growatt. In de afgelopen jaren hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met de merken SMA, Solaredge, Enphase en recent is hierbij Sungrow toegevoegd. Zodat we op zowel zakelijk als residentieel gebied een breder pakket kunnen aanbieden. Nu hebben we voor iedere situatie de ideale omvormer.

Conformiteitscertificaat

De Nederlandse netbeheerders gaan conformiteitscertificaat voor omvormers zonnepanelen actief monitoren. Eigenaren van een elektriciteitsproductie-eenheid – zoals een installatie met zonnepanelen – zijn er verantwoordelijk voor dat hun opweksysteem voldoet aan de eisen die gesteld worden in de Europese verordening Requirements for Generators (RfG). Onze leveranciers hebben ons voorzien van de juiste conformiteitscertificaten, de certificaten zijn te vinden per artikel of op onze downloads pagina.

 

Calculators

Met behulp van de calculators van de omvormer fabrikanten kunt u zelf berekeningen maken voor uw zonnestroomsysteem.

Enphase Module Compatibiliteit

Growatt ShineDesign

SMA Sunny Design Web

SolarEdge Site Designer

Sungrow iSolarDesign