Ons aanbod van omvormers

PVO International werkt met topfabrikanten zoals Huawei, Growatt, SMA,  Solaredge en Enphase. Hierdoor hebben wij een breed aanbod van omvormers van 1 tot 185KW waar zowel de residentiële markt als de zakelijke markt mee bediend kan worden.

Naast een breed aanbod hebben wij net als bij onze zonnepanelen ook de kwaliteit van onze omvormers hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij ervoor gekozen bij de oprichting van PVO in 2014 gelijk van start te gaan met Growatt, een A+ fabrikant van omvormers. Deze status wordt alleen afgegeven aan fabrikanten van omvormers wanneer zij positief beoordeeld zijn door het testinstituut Photon in Duitsland.

Hoewel wij naar volle tevredenheid samen met het merk Growatt werken hebben wij in de afgelopen jaren ons assortiment verder uitgebreid met de merken Huawei, SMA, beiden ook een A+ fabrikant,  Solaredge en Enphase. Dit omdat wij merkte dat onze klanten de behoefte had om de eindklant op zowel zakelijk als residentieel gebied een breder pakket aan te bieden en zo de juiste omvormer voor iedere situatie te kunnen leveren.

Calculators

Met behulp van de calculators van de omvormer fabrikanten kunt u zelf berekeningen maken voor uw zonnestroomsysteem.

Enphase Module Compatibiliteit

Growatt ShineDesign

Huawei Solar Configuration Tool

SMA Sunny Design Web

SolarEdge Site Designer