Neem contact met ons op +31 (0)85-7820055

Werken bij PVO

 

 

Ben jij iemand die continu uitgedaagd wil worden om zichzelf in een snelgroeiende markt te ontwikkelen? Houd jij van korte lijnen, snel schakelen en heb jij ook nog een beetje humor?! Dan is PVO misschien wel HET bedrijf waar jij je als een vis in het water voelt. Wij hebben regelmatig vacatures en als we ze niet online hebben staan, dan broeit er vast wel iets waardoor dit binnenkort weleens zou kunnen veranderen.

Wij horen graag van jou! Stuur gerust jouw motivatiebrief en CV op naar hr@pvo-int.com. Want niet geschoten is altijd mis.

Onze afdelingen

Operations
De afdeling Operations is verantwoordelijk voor een efficiënte en goede afhandeling van onze orderverwerking. Zij hebben de belangrijke taak om te zorgen dat de juiste spullen op de juiste tijd worden afgeleverd bij onze partners. Een dynamische afdeling die continu in beweging is, waar prioriteiten worden gesteld en waar goed en leuk contact is met onze partners en leveranciers. Spreek jij vloeiend sarcasme? Dan is dit dé afdeling voor jou.

Finance
Onze afdeling Finance bestaat uit onze financiële administratie en onze controllers. Samen zorgen zij ervoor dat ons bedrijf financieel gezond is en dat alle cijfertjes kloppen. Een positieve hectiek is de dagelijkse kost. Er worden steeds nieuwe vragen en processen gevraagd om onze organisatie in de juiste banen te leiden. Alle vragen worden onderzocht en beantwoordt met een goede bak koffie.

Sales & Marketing
Ons Sales & Marketing team is dag in dag uit bezig om samen met onze partners de onstuimige markt van de zonnepanelen te bedienen. Een levendige afdeling die persoonlijk en transparant te werk gaat. Iedere dag is een feestje om samen met onze partners nieuwe deals te sluiten en ze te voorzien van alle ins en outs van de zonne-energiemarkt.

Logistiek
De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor het picken en het transport van de bestellingen.  Iedere dag staan ze weer klaar, gewapend met humor, heftruck en palletwagen om alle PV-materialen klaar te maken en ze tijdig bij onze partners te leveren.