Over ons

PVO International is een jonge en dynamische groothandel in de zonnestroombranche welke gevestigd is in Rosmalen. Wij nemen het gehele inkoopproces van onze partners uit handen (onderhandelingen, inkoop, financiering en opslag) zodat onze partners zich kunnen richten op de uitvoering van de projecten. Wij verbinden, adviseren en wij regelen het.
Ons motto is dan ook WE PROVIDE.

PVO International heeft haar succes te danken aan het topteam van medewerkers die zich dagelijks voor de volle 100 procent inzetten om de beste resultaten voor haar klanten te behalen. Wij gaan voor het succes en stoppen niet voordat we deze hebben bereikt. In onze zoektocht naar de ideale kandidaat zoeken wij dan ook naar persoonlijkheidskenmerken die hieraan bijdragen. Werken bij PVO staat voor werken in een team dat staat voor kwaliteit, samenwerking, dynamiek en een hoop gezelligheid.

 

De afdeling Sales

Op de afdeling Sales bruist het van de energie. Iedere dag zijn we druk bezig om samen met de partners van PVO International de onstuimige zonnepanelen-markt te bedienen. Zowel in Nederland, als buiten de landsgrenzen. PVO International is inmiddels actief in onder andere België, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, Spanje en Polen. En dat werkgebied breiden we constant verder uit. Onze relatiebeheerders en backoffice medewerkers willen altijd nét dat stapje extra voor de partners van PVO zetten. Onze relatiebeheerders kennen de markt, zijn scherp in de onderhandelingen voor onze partners en gaan altijd voor een win-win situatie. Het zijn experts in de Solar branche en ze weten wat er speelt, nu en in de toekomst.

 

Over de functie

Als relatiebeheerder Benelux ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet, het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties en het binnenhalen van prospects in de Benelux. Je fungeert als intermediair tussen klant en organisatie en bent verantwoordelijk voor de verkoop van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. In teamverband werk je samen aan het realiseren van targets en doelstellingen, door ze te vertalen naar concrete acties. Je levert inspirerende ideeën en zorgt voor gerichte actie, teamspirit en resultaat. Je rapporteert aan de Teamlead Sales.

Kortom:

 • Relatiemanagement;
 • generen van new business;
 • rapporteren in CRM en vervolgacties actief opvolgen;
 • meerwaarde bieden aan klant- én organisatiezijde.

Een kijkje in de werkdag van een relatiebeheerder.

Sales en Solar

Als relatiebeheerder ken je de markt, bent scherp in de onderhandelingen voor jouw partners en gaat altijd voor een win-win situatie. Je bent een expert in de Solar branche en weet wat er speelt, zowel nu als in de toekomst. Dankzij jouw resultaatgerichtheid, ondernemende karakter en overtuigingskracht weet je de onstuimige zonnepanelen-markt te bedienen.
Verder verwachten wij:

 • Mbo+ / hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 3-5 jaar saleservaring;
 • ervaring in de Solar branche;
 • communicatief vaardig in het Nederland en Engels\
 • bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Noord-Brabant.

 

Aanbod en arbeidsvoorwaarden

PVO biedt jou de kans om te komen werken in een informeel team dat staat voor kwaliteit, samenwerking, dynamiek en een hoop gezelligheid. Je komt terecht in een inspirerende en leerrijke omgeving, die bezig is met een opschalingstraject, waar jij een waardevolle bijdrage aan kunt leveren. PVO biedt daarnaast:

 • Een goed vast salaris (opvraagbaar bij AV);
 • aantrekkelijke bonusregeling (afhankelijk van het bedrijfsresultaat);
 • leaseauto, laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen;
 • pensioenregeling;
 • veel ontwikkel- en groeimogelijkheden binnen een internationaal groeiend bedrijf.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel? Voor deze vacature werken wij samen met AV. Solliciteren of wil je meer informatie? Neem contact op met AV of solliciteer hier direct. U geeft hiermee toestemming dat AV uw gegevens ontvangt en hier een terugkoppeling op zal geven.