PVO International heeft haar succes te danken aan het topteam van medewerkers die zich dagelijks voor de volle 100 procent inzetten om de beste resultaten voor haar klanten te behalen. Wij gaan voor het succes en stoppen niet voordat we ons doel hebben bereikt. In onze zoektocht naar de ideale kandidaat zoeken wij dan ook naar persoonlijkheidskenmerken die hieraan bijdragen.

Werken bij PVO staat voor werken in een team dat staat voor kwaliteit, samenwerking, dynamiek en een hoop gezelligheid.

Wat onze medewerkers zeggen over werken bij PVO:

 “Het bedrijf heeft het volle vertrouwen in iedereen op de werkvloer. Je krijgt de kans om niet alleen het bedrijf te laten groeien, maar ook jezelf te laten groeien. De super gezellige werkfamilie die je erbij krijgt is een geweldige bonus.”

“Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk toe. Ik hou van de bedrijvigheid en de continue veranderingen die noodzakelijk zijn om te blijven groeien. We staan dicht op de ontwikkeling van het bedrijf en we zijn  zelf verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf. Dat is ontzettend bijzonder”

“Ik haal voldoening uit hectische situaties. Het bedenken van nieuwe ideeën en oplossingen om ervoor te zorgen dat alles toch precies loopt zoals het hoort. Daarnaast geniet ik van mijn gezellige collega’s. Zij zorgen ervoor dat werken bij PVO nét even wat leuker is.”

Vacatures

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je nu dolgraag bij PVO zou willen werken. Op deze plaats kun je al onze openstaande vacatures vinden, voor de baan waar jij graag op zou willen solliciteren.

Is er momenteel geen vacature vrij? Geen paniek. Blijf dan vooral deze pagina goed in de gaten houden. Er verschijnen hier namelijk regelmatig nieuwe vacatures. En kun je daar écht niet op wachten? Stuur ons dan gerust jouw motivatiebrief, inclusief CV, naar hr@pvo-int.com. Want niet geschoten is altijd mis.

Vacature Financial Controller

Vacature Service Engineer

Vacature Sales Agent International

Vacature Administratief Medewerker Magazijn