Ben jij iemand die continu uitgedaagd wil worden om zichzelf in een snelgroeiende markt te ontwikkelen? Houd jij van korte lijnen, snel schakelen en heb jij ook nog een beetje humor?! Dan is PVO misschien wel HET bedrijf waar jij je als een vis in het water voelt. Wij hebben regelmatig vacatures en als we ze niet online hebben staan, dan broeit er vast wel iets waardoor dit binnenkort weleens zou kunnen veranderen.

Wij horen graag van jou! Stuur gerust jouw motivatiebrief en CV op naar hr@pvo-int.com. Want niet geschoten is altijd mis.

       

Wat onze medewerkers zeggen over werken bij PVO:

“Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk toe. Ik hou van de bedrijvigheid en de continue veranderingen die noodzakelijk zijn om te blijven groeien. We staan dicht op de ontwikkeling van het bedrijf en het gave is dat we zelf verantwoordelijk zijn voor de groei van het bedrijf.”

 

 “Het bedrijf heeft het volle vertrouwen in iedereen op de werkvloer. Je krijgt de kans om niet alleen het bedrijf te laten groeien, maar ook jezelf te laten groeien. Een bonus is dat je een super gezellige werkfamilie erbij krijgt.”

 

“Ik haal voldoening uit hectische situaties. Het bedenken van nieuwe ideeën en oplossingen om ervoor te zorgen dat alles toch precies loopt zoals het hoort. Daarnaast maken de gezellige collega’s dat het werken bij PVO net even wat leuker is.”