Iedereen kent het principe van zonnepanelen inmiddels wel. De panelen bestaan uit cellen die het licht direct omzetten in elektriciteit. Zonne-energie is een schone vorm van energie, want bij de productie komt geen CO2 vrij. Met het oog op het klimaat kiezen steeds meer consumenten voor een dergelijke installatie. Een goed moment om zonnepanelen van bijvoorbeeld het merk Trina Solar aan te bieden via uw bedrijf.

Aangenaam kennis te maken

U heeft een bedrijf waarbij het voor de klant erg waardevol zou zijn als u zonnepanelen zou aanbieden. PVO International voorziet in onder andere kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Door onze jarenlange ervaring op de dynamische markt van zonnepanelen kennen we het klappen van de zweep. We helpen u graag op weg, verbinden, adviseren en regelen het voor u. PVO International werkt samen op basis van partnership. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en de beste inkoopcondities voor onze partners. Ons team draagt samen met u zorg voor de realisatie van al uw projecten. Daarin voorzien we u graag van advies over de marktontwikkelingen, het beste inkoopmoment, de producten en innovaties. Daarnaast staan onze ervaren medewerkers altijd voor u klaar en kunt u ons bereiken via telefoon, mail of Whatsapp. 

Trina Solar

PVO International heeft een uitgebreid aanbod van A-merken. We zijn dan ook erkend dealer van onder andere A-merk Trina Solar. Wij kiezen bewust voor Tier 1 fabrikanten om onze hoge standaarden op het gebied van kwaliteit te kunnen blijven waarmaken. PVO werkt sinds oprichting in 2014 samen met Trina Solar. Trina Solar is opgericht in 1997 en sinds 2006 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten en ook financieel de meest gezonde. 

In eigen hand

Een groot deel van de productieketen heeft Trina Solar in eigen hand: van ingot, water, cel tot zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstraject in eigen hand. Producten worden tijdens het gehele productieproces uitgebreid getest. Naast de standaard TUV en MCS certificaten worden Trina Solar zonnepanelen ook getest op ammoniak, zoutspray, PID en zand. Door de hoge eisen aan alle componenten leveren de panelen ook zeer hoge resultaten. Daardoor is het bedrijf dé keuze voor grote bedrijven in de Europese markt. Trina Solar biedt namelijk naast de zekerheid van een sterk bedrijf ook hoge opbrengsten.

Mogelijkheden met Trina Solar

Trina Solar is dus een grote, verantwoorde partij op het gebied van zonnepanelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die PVO International voor uw bedrijf biedt omtrent de zonnepanelen van dit merk? Wij adviseren u graag over onze producten en hebben interessante prijzen voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.