Trina Mono Full Black 290Wp met BCRG-verklaring op voorraad

Vanaf nu weer te bestellen het Mono Full Black 290Wp paneel van Trina Solar met gecontroleerde kwaliteitsverklaring van Bureau CRG.

PVO beschikt weer over een ruime voorraad van het Trina Solar paneel Mono Full Black met een vermogen van 290 wattpiek. Dit paneel heeft samen met de Trina Mono Full Black 275Wp paneel een kwaliteitsverklaring van Bureau CRG. Daarbij zijn de panelen ook getoetst voor de energieprestatie en zijn ze conform aan ISSO 82.1, ISSO 75.1 en NEN 7120. 

 

Wat houdt de kwaliteitsverklaring in?

Een kwaliteitsverklaring van Bureau CRG is een verklaring dat een bepaald product bepaalde eigenschappen bevat die conform zijn aan een algemeen geaccepteerde norm. Het Bureau CRG controleert en beheert de Databank Gecontroleerde Kwaliteitsverklaringen en Gelijkwaardigheidsverklaringen. Op verzoek van fabrikanten/leveranciers kunnen er kwaliteitsverklaringen worden opgenomen. Ze controleren de panelen op het TUV-keurmerk, flashdata, serienummers en of het paneel het daadwerkelijke vermogen behaald.

Voor meer informatie over de kwaliteitsverklaring van Bureau CRG: www.bcrg.nl

Overige certificaten voor beide Trina panelen

De Trina Mono Full Black 275Wp en 290Wp voldoen naast de kwaliteitsverklaring van BCRG ook aan drie andere keurmerken. Zo voldoen ze aan de kwaliteitscertificaten van ISSO 82.1 en ISSO 75.1. Dit betekent dat het product voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld in de ISSO-kennis en in het controlerapport. Ook het certificaat NEN 7120 is toegekend aan zowel de Trina Mono Full Black 275 Wp als aan de 290Wp. Deze norm stelt vast of de energieprestatie volstaat om een omgevingsvergunning te kunnen krijgen.

Op dit moment is PVO druk bezig om ook onze andere panelen te voorzien van een kwaliteitsverklaring van Bureau CRG.