PVO International tekent samenwerkingsovereenkomst met Duitse onderconstructiefabrikant PMT

Persbericht

Maandag 3 juli 2023

 

PVO International, Europees marktleider in de procurement van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Premium Mounting Technologies. Samen met de Duitse topfabrikant van hoogwaardige montagesystemen zetten we een volgende stap in het versnellen van de energietransitie naar een duurzamere toekomst.

Met deze overeenkomst breidt PVO haar portfolio aan montagesystemen uit en kan het haar klanten een nieuw alternatief bieden. PMT staat voor hoogwaardige montageoplossingen (bouwkundige goedkeuring), betrouwbaarheid en gecertificeerd kwaliteitsmanagement. Met haar hoge klantgerichtheid, afkomstig uit de praktijk, biedt PMT montagevriendelijke kliksystemen voor snelle en foutloze montage. “Samenwerken met PMT was voor ons de logische volgende stap”, aldus Erwin Damen, Procurement Manager van PVO International. “Met PMT kunnen we onze klanten in de DACH-regio een hoogwaardige oplossing bieden met kortere doorlooptijden en klantenservice in hun eigen taal.” In samenwerking met Premium Mounting Technologies helpt PVO graag met advies op maat voor de beste toepassing van PMT’s producten voor uw solar projecten.

 

Over PMT

Premium Mounting Technologies GmbH & Co. KG ontwikkelt en produceert aerodynamische PV montagesystemen voor alle soorten daken. PMT, met hoofdkantoor in Stadtsteinach, Duitsland, werd opgericht in 2012 als leverancier van platte dakconstructies voor conventionele PV-systemen. Vandaag de dag ontwikkelt het bedrijf met meer dan 90 werknemers individuele en op maat gemaakte oplossingen voor platte en schuine daken in overeenstemming met de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen voor de wereldwijde markt.

Het klantenbestand van PMT omvat een breed scala aan EPC’s, distributeurs, installateurs en verkooppartners. Met CLIP Logistics in Polen heeft PMT zijn grootste PV-site tot nu toe gerealiseerd met EVO 2.0 in een zuidelijke oriëntatie op de projectlocatie in Jasin in 2019. Een indrukwekkende 22.947 modules zorgen voor een totale output van 7 MWP op vijf daken van de logistieke groep – een oppervlakte van meer dan 3.000 vierkante meter.

 

Over PVO

Als het gaat om de energietransitie loopt PVO International voorop. Als procurement organisatie voor alles wat te maken heeft met zonne-energie systemen, verslaat PVO de markt in volume, kwaliteit en snelheid. Sinds 2014 gaat PVO samen met haar partners er vol voor en levert alles wat nodig is om de energietransitie te versnellen. PVO International levert haar producten aan haar afnemers in de utility-, commerciële-, industriële- en residentiële energiesector in heel Europa.

Wie net als PVO vaart wil maken, krijgt niet alleen de beste producten, maar vooral ook alle support. PVO International zet al haar kennis, ervaring, professionaliteit en uitgebreide netwerk in. Of het nu gaat om producten als zonnepanelen, omvormers, EV-laders, montagesystemen, accu-oplossingen of de diensten van een professionele inkoper, logistieke partner of kwaliteitsinspecteur: PVO zorgt voor al uw solar behoeften. Als onderdeel van de beursgenoteerde DCC Group staat PVO sterk om zo haar internationale ambities en energietransitie doelen versneld te behalen. Samen hebben we de kracht om het verschil te maken.