PVO International’s Frank over Solar Solutions België

Solar Solutions Kortrijk werd gehouden op 25 en 26 oktober 2023 en presenteert zich als de grootste vakbeurs voor solar-professionals in België. Namens PVO International waren beide dagen Accountmanagers Frank Wolswijk, Niels Philipsen, Aryan Uthman en Bettine Post aanwezig.

Frank Wolswijk: “Voor een eerste editie van deze vakbeurs was het goed bezocht. Het is altijd goed om naar een Solar Solutions vakbeurs te gaan. Het is vooral ideaal om veel klanten te spreken, nieuwe contacten op te doen en leveranciers te spreken over de laatste ontwikkelingen. In twee hallen met een totale expositieruimte van meer dan 12.600 vierkante meter, toonden 150 exposanten hun producten en diensten. Opvallend was de hoge kwaliteit van de bezoekers, zo’n 60 procent bestond uit directeuren-dga’s en senior management.

Voor 2024 voorzien we nog flinke groeimogelijkheden. Je ziet een toenemende focus op de solar markten van Wallonië, meer focus op de sterke groei van EV-infrastructuur en blijvende aandacht en expansie op opslag in België. Commerciële projecten zitten o.a. in Vlaanderen in de lift. Verder valt op dat er steeds meer een compleet duurzaam solar pakket wordt aangeboden.

Met diverse klanten is ook gesproken over PVO Direct, de bestelportal die PVO International begin 2023 is gestart. Reacties van klanten en leveranciers zijn zeer positief en de meegegeven feedback wordt gebruikt om de bestelervaring in de komende maanden verder te verbeteren.”

Solar Solutions Kortrijk was het tweede internationale Solar Solutions evenement. Op 29 en 30 november aanstaande zal Solar Solutions Düsseldorf voor de tweede keer plaatsvinden en PVO International zal daar ook aanwezig zijn.

Wilt u naar aanleiding van Solar Solutions Kortrijk contact met ons, of alvast een afspraak inplannen voor Solar Solutions Düsseldorf? Neem dan contact op met uw Accountmanager of via sales@pvo-int.com.