Als stagiaire aan de slag bij PVO?

Stage lopen, is de beste manier om er achter te komen wat je wil in je carrière. Je krijgt een kijkje achter de schermen van een bedrijf en je ontdekt hoe het is om te werken in een serieuze werkomgeving. PVO is een erkend leerbedrijf in Transport & Logistiek en Marketing & Communicatie. Wij bieden studenten een leuke werkplek die aansluit bij hun opleiding.

 

In wat voor bedrijf kom je terecht?

PVO International voorziet haar partners van de volledige inkoop en levering van PV-benodigdheden. Met partnerschap en daadkracht als belangrijkste kernwaarden, staat ons team van experts altijd klaar voor onze partners. We provide.

PVO International heeft haar succes te danken aan het topteam van medewerkers die zich dagelijks voor de volle 100 procent inzetten om de beste resultaten voor haar klanten te behalen. Wij gaan voor het succes en stoppen niet voordat we deze hebben bereikt. In onze zoektocht naar de ideale kandidaat zoeken wij dan ook naar persoonlijkheidskenmerken die hieraan bijdragen.

Werken bij PVO staat voor werken in een team dat staat voor kwaliteit, samenwerking, dynamiek en een hoop gezelligheid.

Wij bieden:

  • Een uitdagende stage in een jong en enthousiast team;
  • De kans om jezelf optimaal te ontwikkelen;
  • Bij te dragen aan de groei van het bedrijf met jouw unieke kwaliteiten;
  • Een inspirerende en leerrijke omgeving;
  • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.

 

Wil jij bij ons stage komen lopen? Kijk op Stagemarkt.nl voor een stageplek bij ons bedrijf. Wil je meer informatie ontvangen over een mogelijke stage bij PVO, mail naar hr@pvo-int.com.