Als stagiaire aan de slag bij PVO?

Stage lopen, is de beste manier om er achter te komen wat je wil in je carrière. Je krijgt een kijkje achter de schermen van een bedrijf en je ontdekt hoe het is om te werken in een serieuze werkomgeving. PVO is een erkend leerbedrijf in Transport & Logistiek en Marketing & Communicatie. Wij bieden studenten een leuke werkplek die aansluit bij hun opleiding.

 

In wat voor bedrijf kom je terecht?

PVO International is een jonge en dynamische groothandel in de zonnestroombranche. Als inkooporganisatie van hoogwaardige zonnestroomproducten. PVO heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, waarbij de stap naar een internationale oriëntatie is gemaakt. Graag willen wij deze positie versterken en jij kan met jouw stage daarin van belangrijke waarde zijn. Wij houden van korte lijnen, zowel op de werkvloer als met onze klanten. Door een snelle besluitvorming zijn wij in staat snel in te springen op onverwachte situaties. Een klantgerichte benadering, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn zeer belangrijke sleutelwoorden binnen onze organisatie.

 

Wij bieden:

– Een uitdagende stage in een jong en enthousiast team;

– De kans om jezelf optimaal te ontwikkelen;

– Bij te dragen aan de groei van het bedrijf met jouw unieke kwaliteiten;

– Een inspirerende en leerrijke omgeving.

– Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;

 

Wil jij bij ons stage komen lopen? Kijk op Stagemarkt.nl voor een stageplek bij ons bedrijf. Wil je meer informatie ontvangen over een mogelijke stage bij PVO, mail naar hr@pvo-int.com.