Visie

PVO International voorziet haar partners, als projectgroothandel, van de volledige inkoop en levering van PV-benodigdheden. Waar samenwerking, partnerschap en daadkracht centraal staan.

Missie

PVO biedt de gehele inkoop en levering voor al uw pv-benodigdheden met de beste inkoopcondities. Als partners samen een langdurige relatie aangaan om zonnestroomsystemen op te leveren in Nederland en daarbuiten. PVO is de schakel tussen de fabrikanten en onze partners en het verlengstuk van grote EPC-ers, ontwikkelaars en installateurs als projectgroothandel. Wij verzorgen de gehele inkoop en levering voor onze partners.

PVO gaat graag de onderhandeling voor onze partners aan. Door grootschalige inkoop kunnen we voorzien in een aantrekkelijke prijs voor alle pv-benodigdheden. PVO levert kwaliteitsproducten (Tier1 fabrikanten) met persoonlijk advies. Door de veranderlijke markt bieden we volledige transparantie over de prijzen en de markt en adviseren wij onze partners over het beste (in)koopmoment.

Aandacht en persoonlijk contact staan centraal. Wij willen samen met onze partners de samenleving voorzien van kwalitatieve, duurzame zonnestroominstallaties. Daarom vinden we het bij PVO erg belangrijk dat we een goede en snelle service bieden, door paraat te staan en snel te handelen.

Partnerschap
Persoonlijk
Producten van kwaliteit
Paraat staan
Product- en marktkennis
Positie in de markt

6 pijlers vanPVO-international

De 6 pijlers van PVO

Partnerschap

Wij gaan langdurige samenwerkingen aan met onze partners om ze te voorzien van de inkoop en toevoer van alle PV-benodigdheden.

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij PVO. Wij adviseren onze partners actief over de huidige markt en geven ze advies over het beste (in)koopmoment.

Producten van kwaliteit

Wij leveren enkel kwaliteitsproducten en diensten. Onze producten zijn van Tier 1 fabrikanten en zijn BCRG-gecertificeerd. Ook voorzien wij u graag van testresultaten in samenwerking met SolarTester. Daarnaast bieden wij snelle levertijden, maar ook de mogelijkheid om leverdata te verschuiven.

Paraat staan

Ons team staat voor onze partners altijd klaar. We voorzien in actuele informatie en zijn flexibel. Onze accountmanagers zijn bevoegd om te voorzien in goede afspraken, hierdoor kan snel geschakeld worden en wordt u voorzien van kwalitatieve pv-benodigdheden.

Product- en marktkennis

Wij adviseren u graag over de actuele markt en haar producten. Zodat voor ieder zonnestroomproject de beste keuze gemaakt wordt.

Positie in de markt

Wij gaan de onderhandeling voor onze partners aan. Door grootschalige inkoop kunnen wij onze partners de beste inkoopcondities bieden.

VCA gecertificeerd

Erkend Leerbedrijf