Power to change the world

Samen met haar partners loopt PVO International voorop om de energietransitie te versnellen. Wij stellen onze partners in staat om de grootste solarprojecten te realiseren. Samen voorzien wij de wereld van duurzame zonne-energie.

Wat klanten van PVO zeggen over de samenwerking:

“PVO is voor ons een betrouwbare partner om onze panelen en omvormers bij in te kopen.”

“Je krijgt een stukje innovativiteit mee vanuit PVO.”

“PVO stelt zich ontzettend flexibel, coulant en meedenkend op.”

“Als er iets mis is kun je PVO gemakkelijk bereiken en zij lossen het direct op.”

Manifesto PVO International

We provide

Als koploper in de Europese markt verzorgt PVO International de inkoop van de beste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. En niet alleen dat. Wij regelen het volledige inkoopproces voor u en staan voor u klaar met onze expertise.

Dankzij onze grootschalige inkoop zijn wij in staat om aan al uw solarwensen te voldoen. Bij PVO International kunt u rekenen op een voortreffelijke operationele service en optimale logistieke oplossingen.

 

We take care of your needs

PVO International ondersteunt uw solarprojecten van het begin tot het eind. Wij leveren de allergrootste volumes tegen gunstige voorwaarden. Zelfs bij schaarste op de markt gaan wij altijd tot het uiterste om u te kunnen blijven voorzien van hoogwaardige producten.

Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander en begrijpen wij wat onze partners nodig hebben. We adviseren over het beste (in)koopmoment en bieden volledige transparantie over de prijzen en de markt. Met de grootste toewijding gaan wij graag de onderhandelingen voor onze partners aan om de meest aantrekkelijke deal te sluiten. Als partner van PVO International profiteert u hiervan.

 

We offer the best quality

PVO International levert producten van hoogwaardige kwaliteit tegen de best mogelijke inkoopcondities. Onze kwaliteitsproducten zijn stuk voor stuk afkomstig van Tier1-fabrikanten. Wij zijn uw betrouwbare Europese partner en vormen de perfecte schakel tussen de fabrikanten en onze partners.

Onze partners zijn (grote) EPC-ers, ontwikkelaars, distributeurs en installateurs. We dragen zorg voor de complete deal en leveren maatwerk. Geen enkel project is immers hetzelfde.

PVO International gaat een langdurige relatie met haar partners aan om al hun solarprojecten tot een succes te maken. Wij staan u met raad en daad bij om de juiste keuze te maken.

Ons team

Kwaliteitscontrole

MVO

Together we make the difference

Door krachten te bundelen staan we sterker en kunnen we de energietransitie versnellen. Sinds september 2022 is PVO International trots onderdeel van DCC Group. Deze samenwerking stelt PVO International nog beter in staat om verdere internationale groei en haar energietransitie ambities te realiseren. Samen hebben we de kracht om het verschil te maken.