Waar PVO voor staat:

PVO International voorziet haar partners van de volledige inkoop en levering van PV-benodigdheden. Met partnerschap en daadkracht als belangrijkste kernwaarden, staat ons team van experts altijd voor u klaar. We provide.

Wij dragen zorg voor de complete deal. Daarvoor gaan we tot het uiterste. Maar tegelijkertijd voelen we ons net zo verantwoordelijk voor alle andere zaken waarbij we de partner zorgen uit handen kunnen nemen. Van onderhandelingen en vertrouwelijke gesprekken tot last-minute oplossingen voor logistieke problemen; Bij PVO regelen we het voor u. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. En dankzij onze jarenlange ervaring weten we altijd wat er speelt. U als partner van PVO profiteert hiervan.

Bedrijfsfilm PVO International

Wie wij zijn:

PVO staat in voor producten van hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en de best mogelijke inkoopcondities. Wij zijn de schakel tussen de fabrikanten en haar partners en het verlengstuk van grote EPC-ers, ontwikkelaars en installateurs.

Wanneer partners een langdurige relatie met PVO aangaan om solar projecten op te leveren, staan wij voor ze klaar. We verzorgen de gehele inkoop en levering voor onze partners. Zowel in Nederland als internationaal. Onze werkzaamheden zijn grenzeloos.

PVO levert kwaliteitsproducten van Tier1-fabrikanten, aangevuld met persoonlijk advies. Wij adviseren onze partners over het beste (in)koopmoment. En bieden volledige transparantie over de prijzen en de markt.  PVO gaat dan ook maar wát graag de onderhandeling voor zijn partners aan. Om vervolgens de meest aantrekkelijke deal te kunnen sluiten.

Dankzij onze grootschalige inkoop hebben we altijd toegang tot uw solar behoeften. Zelfs wanneer er schaarste op de markt heerst gaan wij altijd tot het uiterste om u te kunnen blijven voorzien van hoogwaardige producten. Dat hebben we bij al onze eerdere projecten bewezen.

Samen met onze partners de samenleving voorzien van kwalitatieve, duurzame zonnestroom projecten. Met de nadruk op resultaat en vertrouwen . Altijd voorbereid zijn om actie te ondernemen. En zo snel mogelijk te handelen.

Haar partners de aandacht geven die ze verdienen. Dat is waar PVO al vele jaren voor staat.

Ons team

Erkend Leerbedrijf