Neem contact met ons op +31 (0)85-7820055

Over Ons

Visie

PVO International voorziet haar partners, als projectgroothandel, van de volledige inkoop en levering van PV-benodigdheden. Waar samenwerking, partnerschap en daadkracht centraal staan.

Onze gegevens:
Bankrekening:
IBAN NL36 RABO 0148.1019.17
BIC code/Swift RABONL2U

KvK-nummer:
59720301

BTW nummer:
NL8536.17.727.B01

Mailadres:
info@pvo-int.com

Telefoonnummer:
+31 (0)85 782 0055

Missie

PVO biedt de gehele inkoop en levering voor al uw pv-benodigdheden met de beste inkoopcondities. Als partners samen een langdurige relatie aangaan om zonnestroomsystemen op te leveren in Nederland en daarbuiten. PVO is de schakel tussen de fabrikanten en onze partners en het verlengstuk van grote EPC-ers, ontwikkelaars en installateurs als projectgroothandel. Wij verzorgen de gehele inkoop en levering voor onze partners.

PVO gaat graag de onderhandeling voor onze partners aan. Door grootschalige inkoop kunnen we voorzien in een aantrekkelijke prijs voor alle pv-benodigdheden. PVO levert kwaliteitsproducten (Tier1 fabrikanten) met persoonlijk advies. Door de veranderlijke markt bieden we volledige transparantie over de prijzen en de markt en adviseren wij onze partners over het beste (in)koopmoment.

Aandacht en persoonlijk contact staan centraal. Wij willen samen met onze partners de samenleving voorzien van kwalitatieve, duurzame zonnestroominstallaties. Daarom vinden we het bij PVO erg belangrijk dat we een goede en snelle service bieden, door paraat te staan en snel te handelen.

Factuuradres:
Greening Components B.V.
Graafsebaan 135
5248 NL Rosmalen
(Gemeente ‘s-Hertogenbosch)
Nederland