Opslagcapaciteit beschikbaar bij PVO International

PVO International maakt met de uitbreiding van het assortiment opnieuw een stap om de wereld sneller te verduurzamen! Via haar vaste leveranciers Growatt en Sungrow levert PVO nu ook hybride omvormers en batterijen voor grote- en kleinschalige projecten. PVO heeft een ruime voorraad voor enkel- en driefase hybride oplossingen aangelegd en helpt graag met maatwerk advies voor de toepassing op de projecten. Voor meer informatie, advies of informatie over leveringen, neem contact op met de Sales afdeling van PVO via sales@pvo-int.com.

 

PVO als standhouder op Solar Solutions
PVO is dit jaar ook als standhouder aanwezig op Solar Solutions van 12 t/m 14 april. Tijdens de beurs kunt u op stand B1 onder andere terecht voor advies ten aanzien van de opslagmogelijkheden voor uw projecten.

 

Over PVO International
Als koploper in de Europese markt verzorgt PVO International de inkoop van de beste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. Wij regelen het volledige inkoopproces voor onze partners. Wij leveren daarbij een optimale operationele service inclusief logistieke oplossingen. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander en begrijpen wij wat onze klanten nodig hebben. Wij ondersteunen uw projecten van het begin tot het eind. Zeer grote volumes zijn leverbaar tegen gunstige voorwaarden. Met onze persoonlijke en toegewijde benadering gaan wij tot het uiterste om uw solar projecten tot een succes te maken.