Nieuwe productgroep: Laadpalen

PVO International, Europees koploper in inkoop van zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal voor haar partners, zet opnieuw een stap om de wereld sneller te verduurzamen en voegt laadpalen als nieuwe productgroep toe aan haar vaste assortiment. Hiervoor is PVO een nieuwe relatie aangegaan met Ecotap, de Nederlands top-producent van laadpalen. In samenwerking met Ecotap helpt PVO graag met maatwerk advies voor de toepassing in uw projecten.

Over Ecotap®

Ecotap® biedt handige en snelle laadoplossingen voor thuis, op het werk, onderweg… net waar jij wilt. Voor ieder elektrisch en plug-in voertuig. Door slimme oplossingen kunnen we allemaal bijdragen aan het klimaat. Zo betekent elektrisch rijden schoner en zuiniger rijden. Er wordt geen fijnstof uitgestoten en elektriciteit is voordeliger dan fossiele brandstoffen. Aan jou dus de keus, want “you’re in charge”. Ecotap hecht zich er wel aan om die keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door continu te innoveren, professionaliseren en nog mooiere laadpunten te maken.

Ook nog goed om te weten… Net als PVO gelooft Ecotap® in de inclusieve samenleving. Iedereen beschikt over talent, iedereen is speciaal en iedereen doet mee. Door mensen in hun kracht te plaatsen kan er ongekend veel bereikt worden. Samen maken wij Ecotap® bijzonder. Bijzonder voor jou, want we houden focus op jouw belang: al het mogelijke halen uit jouw laadpunt.

Bekijk het assortiment hier.