Neem contact met ons op +31 (0)85-7820055

MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

PVO Int. heeft een selectief aanbod van gerenommeerde merken. De producten die wij leveren dragen bij aan een beter milieu doordat hiermee groene energie kan worden opgewekt. Het is daarbij voor ons van belang dat de producten zelf ook milieuvriendelijk zijn. Omdat wij ons profileren als “groen bedrijf” hebben wij de bewuste keuze gemaakt ons aan te sluiten bij een collectief innamesysteem dat onze zonnepanelen en omvormers recyclet, namelijk WEEE Nederland.

WEEE Nederland is een bij de overheid geregistreerd collectief terugnamesysteem dat zorgdraagt voor de inname en recycling van e-waste. Vanaf 14 februari 2014 is het voor importeurs verplicht om zich bij een dergelijk terugnamesysteem aan te sluiten. Op de website van WEEE Nederland kunt u meer informatie vinden over hoe het recycleproces in zijn werk gaat. Tevens kunt u een lijst vinden van de aangesloten producten bij WEEE Nederland. PVO int. is aangesloten onder de naam van haar B.V., Greening Components B.V.

Met de producten van PVO Int. weet u dat u naast de opwekking van groene energie, ook middels recycling bijdraagt aan een beter milieu!