Neem contact met ons op +31 (0)85-7820055

Montagematerialen

Ons aanbod van montagematerialen

Het rendement van zonnepanelen is naast hun eigen eigenschappen voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden toegepast. Bij een verkeerde montage of kwalitatief minder materiaal kunnen er cellen breken en het rendement van de geplaatste panelen verlagen.

Montagesysteem

PVO heeft ervoor gekozen om te werken met de montagematerialen van Van der Valk Solar en Esdec. Deze partijen zijn gespecialiseerd in het bedienen van de residentiële en projectenmarkt.

Draadgoot

Met het merk Vergokan hebben wij een internationaal vertegenwoordigd merk in ons assortiment. De draadgoten van Vergokan zijn gepatenteerd, zorgen voor tijdwinst, hebben een groot installatiegemak en zijn te gebruiken voor grootschalige solarprojecten.

Solarkabel

De solarkabel van Helukabel kunnen wij leveren van 2,5mm2 tot en met 10mm2. Onze kabels zijn NEN 50618, TÜV Rheinland 2 PfG 1990/05.12 en TÜV R60115689 gecertificeerd.

Online calculator

Met behulp van de calculators van ESDEC en Van der Valk kan je zelf eenvoudig berekenen welke materialen je nodig hebt en weet je zeker dat je de juiste materialen bestelt. Dit voorkomt fouten en bespaart veel tijd. De calculators van beide leveranciers  zijn alleen beschikbaar voor de professionele installateur.

ESDEC
Voor zonnepanelen op schuine daken gebruik je de ClickFit calculator of de vernieuwde ClickFit Evo calculator. Voor platte daken kan je de FlatFix calculator gebruiken.

Van der Valk Solar System
De ValkPVplanner een online rekenprogramma berekent via Google in snelle en eenvoudige stappen het juiste montagemateriaal voor alle daken, ook buiten Nederland. De ValkPVplanner is gebruiksvriendelijk, snel en compleet.