Neem contact met ons op via +31 (0)85-7820055

Garantie & Retour

PVO International levert uitsluitend nieuwe en originele producten. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gemaakt om lang mee te gaan. Heeft u echter toch een product dat buiten uw schuld defect is gegaan, zullen wij deze conform garantiebepalingen voor u vervangen.

Wij staan in voor de garantie en conformiteit zoals de wet deze biedt. Daarnaast geldt in ieder geval de fabrieksgarantie van elk product. Voor de fabrieksgarantie verwijzen wij u graag naar de voorwaarden van onze fabrikanten. U heeft recht op vervanging of reparatie wanneer het product buiten uw schuld defect is geraakt.

 

Om de garantieprocedure in gang te zetten dienen onderstaande stappen gevolgd te worden:

1. Graag maken wij u erop attent, om onze garantiebepalingen in sectie 9 van de Algemene voorwaarden te lezen voordat u het garantieverzoek aanmeldt.

2. Stel PVO International per e-mail op de hoogte van uw garantie verzoek (vermeld uw ordernummer) via: info@pvo-int.com of gebruik ons contactformulier.

Graag ontvangen wij in deze mail een beschrijving van het probleem en een toelichting. Op basis hiervan wordt bekeken wat de meest efficiënte manier is om het product te herstellen dan wel te vervangen.

3. Na goedkeuring van de door u ingestuurde en volledig ingevulde gegevens en verzoek, krijgt u van ons per e-mail het blanco RMA-formulier en de verzendinstructies. Vul het RMA-formulier volledig in en maak a.u.b. een kopie van uw (aankoop)factuur.

4. Pak het product degelijk in en voeg alle formulieren bij. Onder degelijk verpakken verstaan wij dat het product (ondanks deze misschien defect is) goed wordt verpakt zodat deze enigszins beschermd is tegen vallen, stoten en indeuken. Producten die retour komen en niet degelijk zijn verpakt en daardoor onnodige schade hebben opgelopen, worden niet in behandeling genomen.

5. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd op naar het in de mail vermelde adres.

6. Na ontvangst van het pakket, zullen wij uw retourzending zo spoedig mogelijk beoordelen en behandelen. Wij houden u per e-mail op de hoogte omtrent de voortgang / afhandeling. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via de klantenservice.

Als uw klacht niet wordt geconstateerd en er is sprake van het onrechtmatig claimen van garantie dan heeft PVO International het recht om €29,95 onderzoekskosten in rekening te brengen of de eventuele onderzoekskosten van de fabrikant door te berekenen.