Zonnepanelen worden steeds populairder onder consumenten en bedrijven. De panelen bestaan uit cellen die het licht direct omzetten in elektriciteit. Zonne-energie is een schone vorm van energie, want bij de productie komt geen CO2 vrij. Met het oog op het klimaat kiezen steeds meer consumenten en bedrijven voor een dergelijke installatie. Een goed moment om zonnepanelen van bijvoorbeeld het merk Jinko Solar aan te bieden via uw bedrijf.

Aangenaam kennis te maken

U heeft een bedrijf waarbij het voor de klant erg waardevol zou zijn als u zonnepanelen zou aanbieden. PVO International voorziet in onder andere kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Door onze jarenlange ervaring op de dynamische markt van zonnepanelen kennen we het klappen van de zweep. We helpen u graag op weg, verbinden, adviseren en regelen het voor u. PVO International werkt samen op basis van partnership. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en de beste inkoopcondities voor onze partners. Ons team draagt samen met u zorg voor de realisatie van al uw projecten. Daarin voorzien we u graag van advies over de marktontwikkelingen, het beste inkoopmoment, de producten en innovaties. Daarnaast staan onze ervaren medewerkers altijd voor u klaar en kunt u ons bereiken via telefoon, mail of Whatsapp. 

Jinko Solar

De missie van Jinko Solar is om een ‘one-stop solution’ te bieden voor schone energie. Het bedrijf is een wereldleider in de solar industrie. Sinds de oprichting in 2006 begon het met de productie van silicium ingots in Shangrao, China. Jinko Solar heeft een verticaal geïntegreerde solar productwaardeketen opgebouwd, waarbij de jaarlijkse capaciteit 7 GW voor zonnecellen en 11 GW voor zonnemodules heeft per 23 januari 2019. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 12.000 werknemers en 8 productievestigingen. 

Meer elektriciteit genereren

De productievestigingen van Jinko Solar beschikken over geavanceerde cel- en moduletechnologie. Het productiebeheersysteem staat niet alleen garant voor de hoge productiekwaliteit en betrouwbaarheid, maar biedt ook flexibiliteit op het gebied van vraagfluctuaties en nieuwe technologieën. De producten worden daarbij getest onder extreme omstandigheden, zoutmist en ammoniak. Een van de voordelen van de Jinko Solar zonnepanelen is dat ze meer elektriciteit genereren in de vroege ochtend, laat op de dag en op bewolkte dagen door de geavanceerde zonnepaneel- en celtechnologie. 

Mogelijkheden van Jinko Solar

Jinko Solar is een wereldleider in de solar industrie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die PVO International voor uw bedrijf biedt omtrent de zonnepanelen van dit merk? Wij adviseren u graag over onze producten en interessante prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.