Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het leven van consumenten en bedrijven. De panelen bestaan uit cellen die het licht direct omzetten in elektriciteit. Zonne-energie is een schone vorm van energie, want bij de productie komt geen CO2 vrij. Met het oog op het klimaat kiezen steeds meer consumenten en bedrijven voor een dergelijke installatie. Een goed moment om zonnepanelen van bijvoorbeeld het merk GCL aan te bieden via uw bedrijf.

Aangenaam kennis te maken

U heeft een bedrijf waarbij het voor de klant erg waardevol zou zijn als u zonnepanelen zou aanbieden. PVO International voorziet in onder andere kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Door onze jarenlange ervaring op de dynamische markt van zonnepanelen kennen we het klappen van de zweep. We helpen u graag op weg, verbinden, adviseren en regelen het voor u. PVO International werkt samen op basis van partnership. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en de beste inkoopcondities voor onze partners. Ons team draagt samen met u zorg voor de realisatie van al uw projecten. Daarin voorzien we u graag van advies over de marktontwikkelingen, het beste inkoopmoment, de producten en innovaties. Daarnaast staan onze ervaren medewerkers altijd voor u klaar en kunt u ons bereiken via telefoon, mail of Whatsapp. 

GCL

GCL, Golden Concord Holdings Limited, is ‘s werelds toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsch materiaal. Sinds het ontstaan van het bedrijf heeft het zich ertoe verbonden “groene stroom tot leven te brengen”. Dit in de vorm van het leveren van uitstekende energie en diensten. GCL streeft naar het zijn van de meest gerespecteerde internationale groep voor schone energie. Dit doen ze door voortdurend te streven naar perfectie. 

Solide basis 

De bedrijfsfilosofie van GCL wordt al meer dan twintig jaar gekenmerkt door ondernemerschap, innovatie, concurrentie en transcendentie. Vanaf de oprichting heeft het bedrijf een solide basis gelegd in vier belangrijke sectoren: elektriciteit, zonne-energie, olie en gas en financiën. Het hoofdkantoor van GCL is gevestigd in Hong Kong en de groep heeft dochterondernemingen in vele landen over de hele wereld, zoals China, Canada, de Verenigde Staten, Indonesië, Singapore, en zo voorts. 

Mogelijkheden met GCL

GCL is wereldwijd een toonaangevend bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die PVO International voor uw bedrijf biedt omtrent de zonnepanelen van dit merk? Wij adviseren u graag over onze producten en interessante prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.