+31 (0)85-7820055

Talesun  • Talesun kan gezien worden als een echte prijsvechter van uitstekende Tier 1 waardige panelen. Talesun bevindt zich in de top 10 van de door Bloomberg geïndexeerde lijst van Tier 1 fabrikanten. Door de zeer gunstige, competitieve prijs lenen de zonnepanelen van Talesun lenen zich uitermate goed voor projectmatige doeleinden.

    Met een verticaal geïntegreerd productieproces heeft Talesun de productie van cel tot aan het zonnepaneel geheel in eigen beheer. Een groot voordeel hierbij is dat de kans op kwaliteitsverlies, die kan zijn ontstaan gedurende meerdere lagen in het productieproces, wordt gereduceerd. Hetgeen tegemoet komt aan de stabiliteit van de kwaliteit. 

    Om de kwaliteit van de panelen te toetsen, hebben we diverse tests gedaan waaruit is gebleken dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. In november 2016 hebben we de zeer moderne fabriek van Talesun in Thailand bezocht. Naar aanleiding van dit fabrieksbezoek, de zeer goede testresultaten en de competitieve prijsstelling hebben we Talesun opgenomen in ons assortiment. Meer informatie over Talesun en de actuele prijzen vind je hieronder.

Pagina(s) gevonden:  1 Artikelen 1 tot en met 3 (van 3 artikelen)

Fabrikanten
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Topproducten