+31 (0)85-7820055

SMA  • De Duitse omvormer gigant SMA blijft de markt voorlopen. Duitse kwaliteit is een gewilde wereldwijde eis en scoort daarom ook hoog bij bekendheid en vertrouwen. De omvormers van SMA zijn geschikt voor zowel de klassieke residentiële dak installaties tot aan de installaties met een wat hoger vermogen.

    Sunny Boy
    Door de combinatie van een groot ingangsspannings- en ingangsstroombereik is deze Sunny Boy zonder transformator bijzonder geschikt voor aansluiting van nagenoeg alle kristallijne zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Als beproefd instaptoestel bij transformatorloze omvormers presteert hij uitstekend als het gaat om rendement. Door zijn geringe gewicht en robuuste behuizing kan hij zowel binnen als buiten makkelijk gemonteerd worden.


    Sunny Tripower
    De driefase omvormers van SMA zijn zeer efficiënt. De Sunny Tripower is namelijk uitstekend geschikt voor de opbouw van klassieke residentiële dakinstallaties tot aan installaties met een wat hoger vermogen. Want dankzij de uitbreiding van de Sunny Tripower reeks met de nieuwe 10 kW- en 12 kW-versies dekt deze serie nu een breed spectrum van toepassingen. Dankzij de beproefde Optiflex-technologie en de asymmetrische multistring is deze omvormer uiterst flexibel en zorgt hij met zijn toprendement en OptiTrac Global Peak voor een maximale opbrengst.


Pagina(s) gevonden:  1 Artikelen 1 tot en met 16 (van 16 artikelen)

Fabrikanten
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Topproducten