+31 (0)85-7820055

Kwaliteit • De kwaliteit van onze producten staat voorop. Om u van de hoogste kwaliteit panelen te kunnen voorzien, werken wij enkel en alleen met Tier1 gekwalificeerde leveranciers. Al onze panelen beschikken over de juiste certificaten. Aangezien je aan de buitenkant van een paneel simpelweg niet kunt aflezen of het goed werkt, is het controleren van de kwaliteit van groot belang.

  Fabrieksbezoek

  Met enige regelmaat voeren wij extra controles uit door de fabrieken te bezoeken waar de panelen worden geproduceerd. Niet enkel en alleen om de kwaliteit te toetsen, maar ook voor het persoonlijk contact met de fabrikant. 
  Wanneer de panelen ons magazijn binnenkomen, maken we gebruik van de diensten van Solartester BV. Zij testen de geleverde panelen met behulp van hun mobiele test-center. Aan de hand van een Flashtest wordt het vermogen van het paneel gemeten. Daarnaast wordt er een EL beeld gemaakt waardoor productiefouten, 'micro-cracks' en andere afwijkingen zichtbaar worden. Onderstaand EL beeld van de Poly 265Wp van Talesun (TP660P) laat zien hoe een goed functionerend A-kwaliteit paneel er uit hoort te zien. Daarnaast een EL Beeld van een slecht functionerend paneel met groot kleurverschil in de cellen.

  Solartester BV                      Solartester BV

  De reden dat wij voor deze extra controle hebben gekozen is, omdat schade door onjuiste fabricage, vervoer en opslag, slechte 'batches', productiefouten al vooraf kan zijn ontstaan. Doordat wij de panelen nogmaals laten testen in ons magazijn door Solartester kunnen wij met meer zekerheid de panelen leveren en geeft u het vertrouwen dat de geleverde panelen ook daadwerkelijk de gewenste opbrengsten leveren. Zo bent u ervan verzekerd dat de panelen die u bij ons koopt aan de hoogste kwaliteit voldoen.

  Solartester BV


Er zijn nog geen artikelen
Fabrikanten
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Topproducten